прескочи до менюто

М рент - коли под наем

"M Rent" е национална компания, специализирана в областта на краткосрочното отдаване на автомобили под наем (рент а кар), дългосрочно отдаване на автомобили под наем - оперативен лизинг на леки автомобили и лекотоварни автомобили, управление на автомобилни паркове на корпоративни клиенти и физически лица. 

За да бъде по-близо да своите клиенти, от 2017г "TBI Rent", респективно "TBI Rent a car", вече са "M Rent" и "M rent a car". Така компанията става разпознаваема сред потребителите на коли под наем (rent a car).

Екипа на "M Rent a car" работи активно и е лидер на разрастващия се пазар на оперативния лизинг и краткосрочното отдаване на автомобили под наем - Рент а кар в България, като непрекъснато разширяваме портфейла на предлаганите услуги, автомобилния парк и разнообразни марки автомобили.

За нас най-важен е факта, че партньорите ни се обръщат към нас, заради високото качество на предоставената услуга. Основният ни стремеж е насочен към това да осигурим персонално и компетентно обслужване на всеки клиент на M Rent a car, сигурност и комфорт.

Клиентите на M Rent винаги са били предизвикателство за способността ни да се развиваме, да ставаме по-конкурентни и да предлагаме все по-добри услуги за специфичните им мобилни нужди.  M Rent a car  е гаранция за добро обслужване, комфорт и  ниска цена при краткосрочното наемане на автомобили (рент-а-кар) за бизнес или развлечения. M Rent a car предлага автомобили под наем и за специални поводи и тържества като абитуриентски балове , сватбени тържества , фирмени мероприятия, бизнес делегации и др. като предоставя  на своите клиенти богато разнообразие от автомобили.

Rent a car или коли под наем

В повечето случаи компаниите, отдаващи автомобили под наем, се намират в близост до летища или бизнес центорве в големите градове като София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Плевен, Велико Търново, Стара Загора и др. За улеснение на чуждестранни и български туристи, във все по-популярно се превръща наемането на автомобил в ски курортите в България като Банско, Боровец, Пампорово, Чепеларе, Добринище, Циговчарк и др.,С развитие на балнеоложкия и спа туризъм и почивка в България автомобил може да се наеме и от градове като Велинград, Хисаря, Девин, както и от Черноморските курорти: Слънчев бряг, Несебър, Златни пясъци, Албена, ваканционно селище Елените, Свети Влас, Созопол, Св. Константин и Елена, Русалка, Поморие, ММЦ Приморско, Обзор, Равда, Китен. Обхващайки широка гама потребители, нуждаещи се от кола под наем, M Rent-a-car позволява онлайн резервация и избор на  модел автомобил.

Обособила се като самостоятелно развиваща се индустрия, "Rent-a-car" агенциите обогатяват полето на действие като предоставят освен леки коли и микробуси, джипове / SUV / 4х4, камиони, ванове 6+1 и други. Коли под наем използват хора, чийто автомобили са в момент на ремонт, изтекла застраховка, невъзможност за ползване в дадено населено място или поради краткото им пребиваване в даден град (държава).
Успоредно с общите условия и стандарти за отдаване и ползване на автомобили под наем, фирмите предлагат и допълнителни услуги като застраховки, GPS ситеми за навигация, мобилни телефони и т.н.

Отдаването на коли под наем от доста време се практикува в развитите страни, както и в България. Услугата предоставя лесна възможност за бързо придобиване на автомобили за бизнес посещения и пътувания, за туризъм или просто за развлечение. Цените са достъпни и пазарът е отворен.
Много хора се възползват от промоционални оферти за наемане на автомобили, особено при посещения по работа. Условията за наем са стандартни и не би трябвало да затруднят редовните шофьори. Грижата за автомобила е тяхно задължение и присъства в клаузите по договора.

Днес M Rent a car предоставя автомобили под наем от марките Renault, Skoda, Peugeot (от гледна точка на икономическия клас, тези автомобили са с нисък разход на гориво); Opel Astra, Seat Ibiza, Toyota Corolla, Skoda Octavia и други - коли, влизащи в среден клас икономичност. А за по-взискателните, фирмата предлага луксозни коли под наем: Land Rover Range, Subaru B9 Tribeca, Mercedes ML, BMW X5, Audi A6 и други.

М рент а кар непрекъснато разширява и обновява своя автомобилен парк, за да може да предложи на своите клиенти голямо разнообразие от автомобили за наем на ниска цена ( Suzuki, Peugeot, Huynday, Audi, Citroen, Fiat, Ford) M Rent a car ще обърне внимание и на клиенти готови да пренебрегнат ниската цена и да си позволят да наемат автомобил от по-висок клас. За такива клиенти ще бъдат на разположение автомобили като Hyundai Santa Fe, Kia Sportage, BMW X3 и др. Не са забравени и специалните предложения за абетуриентски балове, сватби и други весели празници, за които компанията ще разполага с луксозни автомобили  като Alfa Romeo, Jaguar, Cadillac, Corvette, Hummer, Infiniti, Porsche и др.